Top News to Watch

December 11, 2018

Duket se ju dha përgjigjia problemeve që Instagram ...

December 11, 2018

Derisa kryeministrja Britanike po zbriste nga maki ...

December 11, 2018

Legjenda suedeze e futbollit me rrënjë boshnjake, ...

December 11, 2018

Të punësuarit e Qendrës Klinike në Shkup kundërsht ...

December 11, 2018

Është përpunuar dhe do të lëshohet në procedurë pa ...

December 11, 2018

Një qark i shkurtër elektrik, ndërsa ishte duke u ...

December 11, 2018

Gazetari saudit, Jamal Khashoggi, i vrarë më 2 tet ...

December 11, 2018

Ish kryetari i Kuvendit Trajko Veljanovski i shpje ...

December 11, 2018

Prokuroria Speciale Publike sot në gjykatë paraqit ...

December 11, 2018

Ministri i Jashtëm gjerman, Heiko Maas i kërkoi të ...

December 11, 2018

Një aeroplan Boeing 777 i Emirateve të Bashkuara A ...

What this generation’s watching.

The explosion in online media, along with competition from 20 or so music-specific digital TV channels, was named as a primary factor for dropping its flagship music show. The show has faced ever-increasing competition from multimedia and niche musical outlets that enable viewers to consume music of their choice.

Comes to Watching TV

Live now
Like No One’s Watching?
Generation’s Watching

Both generations said that they do a combination of binge-watching and weekly watching of TV shows. The explosion in online media, along with competition from 20 or so music-specific digital TV channels, was named as a primary factor for dropping its flagship music show.

News Insight

Hosted by Hosted by Neal Bailey

Watch the final presidential debate, moderated by Neal Bailey, Tonight at 10

Hosted by Hosted by Neal Bailey

We introduce you our Reendex Team! Get more information about us here!

About Us

more headlines in our item sections

latest # news

Latest News

Gallery