Lajmet e Biznesit

December 11, 2018

Duket se ju dha përgjigjia problemeve që Instagram ...

December 11, 2018

Derisa kryeministrja Britanike po zbriste nga maki ...

December 11, 2018

Legjenda suedeze e futbollit me rrënjë boshnjake, ...

December 11, 2018

Të punësuarit e Qendrës Klinike në Shkup kundërsht ...

December 11, 2018

Është përpunuar dhe do të lëshohet në procedurë pa ...

December 11, 2018

Një qark i shkurtër elektrik, ndërsa ishte duke u ...

December 11, 2018

Gazetari saudit, Jamal Khashoggi, i vrarë më 2 tet ...

December 11, 2018

Ish kryetari i Kuvendit Trajko Veljanovski i shpje ...

December 11, 2018

Prokuroria Speciale Publike sot në gjykatë paraqit ...

December 11, 2018

Ministri i Jashtëm gjerman, Heiko Maas i kërkoi të ...

December 11, 2018

Një aeroplan Boeing 777 i Emirateve të Bashkuara A ...

Analiza globale e ekspertëve të krizës financiare.

Ndërsa pjesa më e madhe e kombeve të botës vuajnë nga politika shtrënguese, politikanët, ekspertët financiarë dhe aktivistët e shoqërisë civile u mblodhën këtë muaj për një konferencë ndërkombëtare tre-ditore për të diskutuar mënyrat alternative për të trajtuar krizën e borxheve.

Udhëheqja strategjike

Financial report
Good Leader
The Best Bosses

How good are you at making the right decision quickly?  It has long been the perceived wisdom that a good leader is a decisive one.

Read More

Business News

December 11, 2018

A Chinese court has ordered a sales ban of some older Apple Inc iPhone models in China for violating two patents of chipmaker Qualcomm Inc, ...

December 11, 2018

Carlos Ghosn, the former chairman of Nissan Motor, has filed a complaint with the Tokyo District Court to protest its decision to keep him d ...

December 11, 2018

Chinese shares pulled ahead on Tuesday after Beijing confirmed it was still in trade talks with the United States, though overall sentiment ...

December 11, 2018

Broker-dealers Citadel Securities, Natixis Securities Americas LLC and MUFG Securities Americas Inc agreed to pay total penalties of more th ...

December 11, 2018

A Canadian provincial court weighing whether to grant bail to a top executive of Chinese telecoms giant Huawei Technologies [HWT.UL], who is ...

December 11, 2018

A Rio de Janeiro apartment containing cash, art works and personal belongings of Carlos Ghosn has emerged as the latest battleground between ...

News Insight

Hosted by Neal Bailey

Richard Mclaughlin bring you the news that matters to you!

Hosted by Neal Bailey

North and South

American Indexes

1. Dow Jones Ind Average +113.27 +0.64% 17,920.33 | 2. P 500 INDEX United States +10.28 +0.49% 2,109.41

3. Brazil Bovespa Stock Brazil -187.70 -0.37% 50,431.80 | 4. Canada P/TSX 60 Canada +2.44 +0.29% 832.81

5. Santiago Index IPSA Chile +31.67 +0.80% 3,108.03 | 6. IPC Mexico -70.50 -0.15% 45,857.73

7. Dow Jones Ind Average +113.27 +0.64% 17,920.33 | 8. P 500 INDEX United States +10.28 +0.49% 2,109.41

9. Brazil Bovespa Stock Brazil -187.70 -0.37% 50,431.80 | 10. Canada P/TSX 60 Canada +2.44 +0.29% 832.81

11. Santiago Index IPSA Chile +31.67 +0.80% 3,108.03 | 12. IPC Mexico -70.50 -0.15% 45,857.73

Story highlights

As the lion's share of the world's nations suffer from austerity policies, politicians, financial experts and civil society activists came together this month for a three-day international conference to discuss alternative ways of tackling the debt crisis.

We introduce you our Reendex Team! Get more information about us here!

About Us

more headlines in our item sections

latest # news